Toys – Gift Guide 2018 ๐ŸŽ

Our Top picks for Toys 2018 are in! Marvel really took the show this year, Iron Man Headquarters and Spider-Man Skate Boards will bring smiles this year. Check out my amazing finds for the boys for 2018.

Playskool Heroes Marvel Super Hero Adventures Iron Man Headquartersย I was surprised with this awesome toy as it is larger than you would expect to give lots of room to explore the different areas and tackle different missions. A must for any Marvel Super Hero Loving Kid!!

Marvel Spider-man Super Web Slinger this is an Uber cool toy that can be used as an activity outside which I love ! If you run out of web fluid it also comes with a water web shooter !

Nerf ! An essential with my boys, these micro shots are the perfect size for getting them. These definitely make their games of cops and robbers a lot more FUN!

You can find all these amazing products over at Hasbro Toy Shop HERE!!

Let’s take a minute and take skateboarding ๐Ÿ›น How surprised are the boys going to be Christmas morning when they both wake up to a Spider-Man Skateboard! We love PlayWheels and these awesome boards!

A Kitchen! Yes, it matches mine ๐Ÿ™‚ how cute is this Farm To Table Kitchen by KidKraft ?

It’s perfect, I held off getting them a kitchen until I thought they would actually use it and I was right they are the perfect age ! I’ve ate a farm fresh lunch thanks to my boys almost everyday ๐Ÿ™‚

This was a pretty cool find that we’ve all gotten a kick out of! this Toilet paper shooter by Jakks is awesome for outdoor fun it uses a roll of toilet paper as ammo which is convenient since it’s always in the house.

I hope you love this collection as much as we do !

Amy

Xoxo

Leave a Reply

%d bloggers like this: